Hoppa till sidans innehåll

Jubileumsfesten

05 NOV 2018 19:20
25-års Jubileum i Danssportklubben Spirorna
  • Skapad: 05 NOV 2018 19:20

Jubileét firades med en stor fest på First Hotel Stadt i Härnösand med en trerättersmiddag och dans. Krantz & Krantz spelade mycket medryckande musik. En danssportklubb har medlemmar som gillar att dansa och de bjöd på applåder som uppskattades av orkestern. 

Som vanligt i dag på dans är det överskott på damer, men glädjen stod högt i tak och många gamla och nya kontakter togs.

 

Under kvällen fick Göran Norman motta en t-shirt med texten "Vår Glädje-spira Gölle". Texten talar för sig själv, den beskriver Göran och hans positiva utstrålning.

Spirornas grundare har avlidit och föreningen har startat en fond ”Sören Libells Minnesfond”. Fonden ska främja aktiviteter för att värna om föreningens utveckling i Sörens anda. Den första utdelningen från fonden gick till Katarina Nordin som med glädje och stor entusiasm har lärt Spirornas barn att dansa i över 10 år. Hon fick bland annat ett inramat bevis på fondutdelningen, presentkort och blomma.

Två medlemmar Inger Libell och Torbjörn Sollander, som varit medlemmar sedan start 1993 blev utnämnda till Spirornas Hedersmedlemmar. De fick inramade Hedersmedlemsbevis och blomma. Endast en medlem har fått den utmärkelsen tidigare och det är Sören Libell.

Vid tidigare jubileum lade vi ner mycket arbete på att bjuda in alla gamla medlemmar men det hade vi inte möjlighet nu pga GDPR.  

Styrelsen tackar medlemmar som gjort detta möjligt och riktar samtidigt
ett stort tack till First Hotel Stadts personal för all hjälp och gott samarbete.

 

Skribent: Monica Lundell
E-post: Adressen Gömd
 
 
 
  SpirDokument
 
DSF Webb TV  
 
 Sponsorhuset
 
 
   Mittnorrlands Danssportförbund
 
  
Svenska Danssportförbundet
 
 
 
 

Postadress:
Danssportklubben Spirorna Härnösand - Danssport
Lundell, Helgumsbro 346
87193 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@spirorna.s...

Se all info